DutchDivi

Voor Nederlandstalige Divi gebruikers

Lay-outs
Een Divi Lay-out is een pagina, een sectie, een rij of een module, gebouwd in Divi om op te slaan in de Divi Bibliotheek en opnieuw te gebruiken op dezelfde pagina, op een andere pagina binnen dezelfde website, of om te exporteren en te importeren op een andere WordPress website die het Divi thema gebruikt. De lay-outs worden bewaard in de Divi Bibliotheek als .json bestand.

Wat is een Divi layout

In de Divi bibliotheek staan lay-outs die door het Divi thema standaard worden meegeleverd, en een mooie basis kunnen vormen als je een pagina wilt maken. Echter, het is ook mogelijk om lay-outs die je zelf hebt gemaakt (of aangepast) op te slaan voor later gebruik. Download de .pdf voor een uitgebreide handleiding.

De Divi bibliotheek

Ik plaats regelmatig layouts die gratis mogen worden gedownload en gebruikt voor persoonlijk en commercieel gebruik. Echter, ze mogen niet worden doorgegeven of doorverkocht als zijnde jouw werk.

Wat is een Divi layout

Voor DutchDivi maak ik regelmatig layouts die eenvoudig in elke Divi website kunnen worden geïmporteerd. Het verschil met een Child Theme is dat je een pagina, een sectie, een rij of een module importeert en niet een hele website. Een layout is dus een onderdeel van een website, en niet een volledige site. De afbeeldingen en alle stijlen van die specifieke layout worden meegenomen, dus je zult de stijlen moeten aanpassen aan jouw website. Cibarious is een gratis layout, die je kunt downloaden via de winkel en kunt importeren in jouw eigen website.

DutchDivi is op geen enkele wijze onderdeel van of geassocieerd met Elegant Themes of het Divi thema.